15 Temmuz'da İstanbul'da Toplu Ulaşım Ücretsiz Olacak

15 Temmuz'da İstanbul'da Toplu Ulaşım Ücretsiz Olacak

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü'nde kişiselleştirilmiş İstanbulkart sahiplerine 24 saat boyunca ücretsiz toplu ulaşım hizmeti sağlanacak.

Bu uygulama, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun önerisiyle başlatılan ve dini ile milli bayramlarda toplu ulaşımın ücretsiz olması kararının bir parçası olarak devam ediyor.

15 Temmuz'da, İstanbul genelinde İstanbulkart ücret entegrasyonuna dâhil tüm toplu ulaşım araçları ücretsiz olacak. Bu araçlar arasında İETT otobüsleri, özel halk otobüsleri, metrobüs, nostaljik tramvay, tünel, şehir hatları vapurları, özel deniz toplu ulaşım araçları (İDO Körfez hariç), tramvay, metro, hafif metro, füniküler, teleferik ve Kadıköy Moda nostaljik tramvayları bulunuyor.

Kişiselleştirilmiş İstanbulkart sahipleri, 15 Temmuz etkinlik ve anma programlarına 24 saat boyunca ücretsiz toplu ulaşım araçlarını kullanarak katılabilecekler.

İBB, 2019'dan itibaren resmi günler ile milli ve dini bayramlarda vatandaşların toplu ulaşım araçlarından ücretsiz faydalanabilmesi için bu uygulamayı sürdürüyor.

Önceki Haber Çiftçilerin Korkulu Rüyası: Devasa Çekirge Sürüsü Muş Ovası'na İlerliyor
Sonraki Haber Markette 100 TL, Tarlada Çürümeye Bırakılan Limonun Dramı
Benzer Haberler