50 Yıllık İnşaat Devi EKŞ Ekşioğlu Holding A.Ş. İflasın Eşiğinde

50 Yıllık İnşaat Devi EKŞ Ekşioğlu Holding A.Ş. İflasın Eşiğinde

Küresel ekonomik kriz, dünya genelinde birçok şirketin iflas etmesine yol açarken, son olarak 50 yıllık inşaat devi EKŞ Ekşioğlu Holding A.Ş. de iflasın eşiğine kadar geldi. Antalya ve Alanya'da lüks konut ve villa projeleri ile tanınan şirketin iflası talep edildi. Davanın ilk duruşması ise 64 gün sonra gerçekleşecek.

KRİZİN ETKİLERİ İNŞAAT DEVİNİ VURDU

Küresel krizin Türkiye'de de etkisini yoğun bir şekilde hissettirdiği bu geçiş döneminde, birçok şirket iflas başvurusu yaparken, yarım asırlık inşaat devi EKŞ Ekşioğlu Holding A.Ş. de bu zincirin en son halkası oldu. 

İFLAS TALEBİ MAHKEMEYE TAŞINDI

Antalya ve Alanya'da lüks konutlar ve villalar inşa eden ve 50 yıldır faaliyet gösteren EKŞ Ekşioğlu Holding A.Ş.'nin iflası için mahkemeye başvuruda bulunulduğu açıklandı. 

MAHKEMEDEN BAŞVURU ÇAĞRISI

İstanbul Anadolu 3. Asliye Ticaret Mahkemesi, açılan davanın duyurusunu yaparak EKŞ Ekşioğlu Holding A.Ş.'nin iflas talebine yönelik itirazların ve davaya müdahil olmak isteyenlerin başvuruda bulunmaları gerektiğini duyurdu. Mahkeme, itiraz eden tarafların, iflasın gereksiz olduğunu belirterek davanın reddini talep edebileceğini bildirdi.

Önceki Haber Av Yasağı Bitti, Balıkçılar Denize Açıldı
Sonraki Haber Türkiye Ekonomisi İkinci Çeyrekte Yüzde 2,5 Büyüme Kaydetti
Benzer Haberler