AK Parti MYK Toplanıyor: Vatandaşın Sorunları Masaya Yatırılacak

AK Parti MYK Toplanıyor: Vatandaşın Sorunları Masaya Yatırılacak

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında gerçekleştirilecek AK Parti Merkez Yürütme Kurulu (MYK) toplantısında, hayat pahalılığı ve vatandaşın yaşadığı ekonomik sıkıntılar gündemde yer alacak. MYK toplantısında, toplumun farklı kesimlerinden gelen talepler ve acil çözüm bekleyen konular ele alınacak.

Türkiye Buluşmaları Programı Tamamlandı

AK Parti, bu ay başlattığı “Türkiye Buluşmaları” programının ilk etabını tamamlamış bulunuyor. Parti teşkilatı, ülke genelinde esnaf, çiftçi, işçi, emekli ve sivil toplum kuruluşları gibi toplumun geniş bir kesimiyle bir araya gelerek vatandaşın talep ve şikayetlerine kulak verdi.

Saha Raporu Cumhurbaşkanı Erdoğan’a Sunulacak

Parti kurmayları, sahadan elde edilen verilerle hazırladıkları raporu MYK toplantısında Cumhurbaşkanı Erdoğan’a sunacak. Rapor doğrultusunda ekonomideki iyileşme adımlarının vatandaşa nasıl yansıtılacağı ve hayat pahalılığı gibi konularda atılacak adımları düzenlenecek

Yeni Yasama Dönemi ve Anayasa Çalışmaları

Toplantıda, yeni yasama döneminde Meclis’te ele alınacak konular da değerlendirilecek. Vatandaşın muhalefete yönelik bakış açısı, muhalefetin sorun çözme kabiliyeti ve seçmenin kime umut bağladığı gibi konular da gündemde yer alacak.

Önceki Haber Giresun Havalimanı 50 Gün Boyunca Uçuşlara Kapatılacak
Sonraki Haber Adalet Bakanlığı 300 İcra Müdürü ve Yardımcısı Alacak: Başvuru Tarihi ve Şartlar
Benzer Haberler