Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 18 Yıl Sonra CHP'ye Ziyaret: Özel ile Buluşma Bugün Gerçekleşiyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 18 Yıl Sonra CHP'ye Ziyaret: Özel ile Buluşma Bugün Gerçekleşiyor

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 18 yıl sonra CHP Genel Merkezi'ni ziyaret edecek. 40 gün önce AK Parti Genel Merkezi'nde CHP Genel Başkanı Özgür Özel ile bir araya gelen Erdoğan, bu kez iadeiziyaret için CHP'ye gideceğini duyurdu. Görüşmede, yeni anayasa çalışmaları ve ekonomik gelişmelerin ana gündem maddeleri olması bekleniyor. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve CHP Genel Başkanı Özgür Özel, bugün CHP Genel Merkezi'nde bir araya gelecek. Erdoğan, Özel'i 18 yıl aradan sonra CHP'de ziyaret edecek. Ana gündem maddelerinin yeni anayasa ve ekonomideki gelişmeler olacağı bildirildi.

İlk Görüşme 2 Mayıs'ta Gerçekleşmişti

Erdoğan ile Özel, ilk kez 2 Mayıs'ta AK Parti Genel Merkezi'nde buluşmuş ve görüşme 1 saat 35 dakika sürmüştü. Bu kez, adres CHP Genel Merkezi olacak.

Protokol Kuralları Hazır

Görüşme öncesi Özgür Özel, protokol kurallarını öğrenmek için 10. Cumhurbaşkanı Ahmet Necdet Sezer'in eski Genel Sekreteri Kemal Nerhozoğlu ile bir araya geldi. Protokol kuralları doğrultusunda Erdoğan'ın oturacağı koltuğun arkasına Türk bayrağı ve Cumhurbaşkanlığı forsu yer alacak. CHP Genel Merkezi'nde büyük bir değişiklik yapılmadı, sadece Özel'in koltuğuna benzer bir koltuk konuldu.

İlk Görüşmenin Ekibi Yeniden Bir Arada

Görüşmede, ilk buluşmadaki ekipler de hazır bulunacak. Cumhurbaşkanı Erdoğan'a AK Parti Genel Başkanvekili Mustafa Elitaş, CHP Genel Başkanı Özgür Özel'e ise İstanbul Milletvekili ve eski büyükelçi Namık Tan eşlik edecek. İki isim, görüşmelerin kayda geçmesi için kayıt alacak.

Gündemde Yeni Anayasa ve Ekonomik Gelişmeler Var

Erdoğan'ın görüşmede yeni anayasayı gündeme getirmesi beklenirken, Özel'in ekonomik gelişmeleri ele alacağı da bildirildi. Özel, görüşme öncesi Parti Meclisi (PM) ve Merkez Yönetim Kurulu'nu (MYK) toplayarak gündeme ilişkin son değerlendirmeleri yaptı.

Önceki Haber Dolar Haftaya Durağan Başladı: Döviz Kurlarında Son Durum
Sonraki Haber Steam, 14 Milyon Kullanıcıyı Dolandırmakla Suçlanıyor
Benzer Haberler