Dondurma Severler Şaşkın: Boş Külah 6.5 TL

Dondurma Severler Şaşkın: Boş Külah 6.5 TL

Türkiye'nin meşhur Kahramanmaraş dondurması ile tanınan ünlü bir marka, yeni aldığı kararla gündemi meşgul ediyor. Artık boş külah için 6.5 TL ücret talep eden marka, hem tüketicilerden hem de sosyal medya kullanıcılarından oldukça büyük bir tepki topladı.

Enflasyon Zirvede, Fiyatlar Uçuşta

Mayıs ayında açıklanan verilerle yıllık bazda yüzde 75,45 oranında zirve yapan enflasyon, çarşı pazardaki yüksek fiyatlarla birlikte gündeme gelirken, ünlü dondurma markasının bu kararı vatandaşların tepkisine yol açtı.

Şube Fotoğrafıyla Ortaya Çıktı

Markanın Türkiye genelindeki şubelerinden birinde çekilen fotoğraf, bu yeni uygulamayı ortaya çıkardı. Fotoğrafta, "Üzgünüz maliyetlerden dolayı kilo dondurma satışlarında külahlarımız ücretlidir." yazısı ve altında "Boş külah 6.5 TL" ifadesi yer aldı.

Tepkiler Çığ Gibi

Karar, hem bayilerden alışveriş yapan müşteriler hem de sosyal medya kullanıcıları tarafından eleştiri yağmuruna maruz kaldı. Bazı kullanıcılar, "Peçeteden de para alınsın bari." şeklinde yorum yaparken, bazıları da "Biz zaten yıllardır buraya gitmiyoruz." diyerek tepkilerini dile getirdi.

Önceki Haber Bayraklı’da Kurban Bayramı Hareketliliği
Sonraki Haber TÜİK Nisan Ayı İşsizlik Rakamlarını Açıkladı: İşsiz Sayısı 3 Milyon 42 Bin
Benzer Haberler