Eker Süt Ürünleri, WorldFood İstanbul’da Gıda Sektörü ile Buluşacak

Eker Süt Ürünleri, WorldFood İstanbul’da Gıda Sektörü ile Buluşacak

Eker Süt Ürünleri, gıda sektöründeki yenilikleri sergileyen ve keşfetme fırsatı sunan WorldFood İstanbul Fuarı'na katılacağını duyurdu. 32 yıldır Türkiye’nin önde gelen gıda üreticileri ve alıcılarını bir araya getiren fuar, 3-6 Eylül 2024 tarihlerinde TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilecek.

Süt ve süt ürünleri sektörünün önemli markalarından Eker, ayran, kefir, kaymak, yoğurt ve sütlü tatlı gibi ürünlerini fuarda görücüye çıkartılacak. 5 numaralı salon, 5231 numaralı stantta ziyaretçilerini ağırlayacak olan Eker, fuar boyunca yeni iş ortaklıkları kurma fırsatı yakalayacak.

İhracatta Büyümeye Devam Ediyor

Eker, fuarda dünya pazarlarından katılımcılarla da buluşarak ihracatta elde ettiği büyümeyi sürdürülebilir kılmayı amaçlıyor. 2020 yılında Almanya’ya ayran ve kefir, 2021’de ise Türkiye’den Almanya’ya ilk kez sütlü tatlı ihraç eden Eker, ihracatını İngiltere, Avusturya, Belçika, Hollanda, Fransa ve İsviçre pazarlarına da yayarak Türkiye’nin en yüksek taze süt ürünleri ihracatını gerçekleştiriyor.

Sektörün En Uzun Süreli Fuarı

WorldFood İstanbul, gıda sektörünün en köklü fuarlarından biri olarak, 80 ülkeden 900’ü aşkın müşteriyi bir araya getirecek. Fuarda iş geliştirmeye yönelik etkinlikler, yeniliklerin tanıtımı ve sektör profesyonelleri için önemli bir buluşma platformu sağlanacak. Bu yıl katılımcı ve ziyaretçi sayısında rekor kırılması beklenen fuar, gıda sektöründe yeni fikirlerin hayata geçmesine de katkı sunacak.

Önceki Haber Otogaza Bu Gece Yarısından İtibaren 1 Lira 30 Kuruş Zam Bekleniyor
Sonraki Haber Araç Sahiplerine Kötü Haber: LPG Fiyatlarına Zam Geldi
Benzer Haberler