FIFA Türkiye'de Temsilcilik Açıyor

FIFA Türkiye'de Temsilcilik Açıyor

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, Trendyol Süper Lig ve 1. Lig yayın ihalesi imza töreninde bazı önemli açıklamalarda bulundu. Tören, Türkiye Futbol Federasyonu ile yayıncı kuruluş beIN Media Group arasında gerçekleştirildi. Törene TFF Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, beIN Media Grup CEO'su Yousef Al-Obaidly, kulüp başkanları ve davetliler katılım sağladı.

Hacıosmanoğlu, iki gün önce FIFA Başkanı Gianni Infantino ile Paris'te görüştüklerini belirterek, "FIFA'nın İstanbul'da temsilciliği olmadığını söyledim. Infantino, 'Çok arzu ediyoruz' dedi. Tarihi bir bina bulup, FIFA'nın temsilciliğini İstanbul'da açacağız" dedi.

Türk Futbolunun Patronu Biz Değiliz

TFF Başkanı Hacıosmanoğlu, federasyonun yakın zamanda bir seçim geçirdiğini hatırlatarak, "Türk futbolunun yıllardır iradeye ihtiyacı vardı. Futbol ailesi tarafından seçildik. Futbolun patronları amatör, 3. Lig, 2. Lig, 1. Lig ve Süper Lig başkanları ve unsurlarıdır" ifadelerine yer verdi.

Türk Futbolunun Marka Değeri Yükselecek

Hacıosmanoğlu, "Sportif başarıyı sahada kazanmak isteyenlerin hizmetkârıyız. Türk futbolunun marka değerini hak ettiği seviyeye çıkarmak için çalışacağız" şeklinde konuştu.

FIFA İstanbul'da Temsilcilik Açacak

FIFA'nın İstanbul'da temsilcilik açacağını duyuran Hacıosmanoğlu, "Infantino, Türkiye'nin lider bir ülke olduğunu ve bu nedenle İstanbul'da bir temsilcilik açmak istediklerini söyledi. Biz de bu konuda çalışacağız" dedi.

Yayın Hakları En Yüksek Teklifle Alındı

beIN Media Grup CEO'su Yousef Al-Obaidly, Süper Lig yayın haklarını üç sezon daha aldıklarını ve bu süreçte TFF ile iş birliğini sürdüreceklerini belirtti. Al-Obaidly, "Süper Lig 40'tan fazla ülkede yayınlanacak. Türk futbolunu desteklemeye devam edeceğiz" dedi.

Korsan Yayıncılıkla Mücadele

Al-Obaidly, korsan yayıncılığın futbolu tehdit ettiğine vurgu yaparak, "Bu sorunun üstesinden gelmek için hep birlikte çalışmalıyız. Türk futbolunu her seviyede desteklemek istiyoruz" dedi.

Türk Futboluna Destek

TFF ve beIN Media Group iş birliği ile Türk futboluna daha fazla katkı sağlanacağı belirtilerek, amatör kulüplere de destek verileceği ifade edildi. Al-Obaidly, "Ülke çapında 50 farklı amatör kulübü destekliyoruz. İbrahim Bey'in çalışmalarıyla Türk futboluna daha fazla katkı sağlayacağız" dedi.

Önceki Haber Doğal Gaza %38 Zam Yapıldı
Sonraki Haber SGK ve Bankalardan Emeklilere Özel İndirim ve Ayrıcalıklar
Benzer Haberler