Havuz İzolasyonu – Sembol İzolasyon

Havuz İzolasyonu – Sembol İzolasyon

Havuz izolasyonu, havuzlarda su sızıntılarını önlemek için yapılan en önemli adımlardan biri. Sembol İzolasyon, havuz izolasyonunda çimento ve akrilik esaslı iki bileşenli su yalıtımı ile etkili ve kalıcı bir izolasyon hizmeti sunuyor. Yüzeyin sağlam, temiz ve kuru olmasıyla başlanan bu işlemde, köşe dönüşlerinde pah bandı uygulamaları ve mekanik süzgeçlerin doğru yerleştirilmesi büyük önem taşıyor. Havuz izolasyonu nasıl yapılır sorusunun cevabı, yüzeyin hazırlanmasıyla başlıyor. Ardından iki veya üç kat olacak şekilde izolasyon uygulanıyor.

Havuz izolasyon maliyeti, kullanılan malzemelere ve uygulama yöntemlerine göre değişiklik gösteriyor. Sembol İzolasyon havuz izolasyonu hizmetinde kullanılan çimento ve akrilik esaslı su yalıtımı, uzun ömürlü bir çözüm sunuyor. Yüzeye uygulanan her kat, bir önceki kata dik açıyla fırça ile sürülüyor. Havuz izolasyonun son katı tamamlandıktan iki gün sonra sızdırmazlık testi yapılır ve havuzun herhangi bir sızıntı yapıp yapmadığı kontrol edilir. Havuz izolasyonu, havuzun uzun yıllar sorunsuz bir şekilde kullanılabilmesi için oldukça önemli.

Poliüretan esaslı su yalıtımı ise havuz izolasyonunda bir diğer etkili yöntem. İstanbul Sembol İzolasyon, poliüretan esaslı su yalıtımında yüzey hazırlığına özen gösteriyor ve ilk olarak reçine esaslı epoksi astar uyguluyor. Astarın kurumasının ardından iki kat poliüretan izolasyon uygulanıyor. Bu işlem, havuzun su geçirgenliğini en aza indirerek, havuzunuzun güvenli ve uzun ömürlü olmasını sağlıyor. Son kat izolasyon uygulamasından bir hafta sonra yapılan sızdırmazlık testi ile izolasyonun etkinliği teyit edilir.

Havuz izolasyonu maliyeti her ne kadar kullanılan malzemeler ve havuzun büyüklüğüne göre değişse de, Sembol İzolasyon havuz izolasyonu işlemi hem kalite hem de uygun fiyat garantisi sunuyor. Havuz izolasyon işlemi sonrası xps ve geotekstil keçe ile yapılan koruma işlemi, izolasyonun daha dayanıklı olmasını sağlıyor. İstanbul’da kaliteli ve güvenilir bir izolasyon hizmeti arıyorsanız, İstanbul Sembol İzolasyon sizin için doğru adres. Sembol İzolasyon ile iletişime geçerek havuz izolasyonunuz hakkında daha detaylı bilgi sahibi olabilirsiniz.

Önceki Haber Fındık Haber Yayında: Fındık Sektörüne Yönelik Yeni Haber Platformu
Sonraki Haber Yeni Düzenleme: Kurallara Uymayan Elektrikli ve Hibrit Araçların Satışı Yasaklanacak
Benzer Haberler