İstanbul İtfaiyesi İzmir'deki Orman Yangınına Destek Veriyor: 60 Personel ve 15 Araçla Mücadele

İstanbul İtfaiyesi İzmir'deki Orman Yangınına Destek Veriyor: 60 Personel ve 15 Araçla Mücadele

İstanbul İtfaiyesi, önceki gün Çanakkale'de, dün ve bugün ise İzmir'deki orman yangınlarına müdahale ederek büyük bir destek sağladı. İzmir'deki yangın için dün gece yola çıkan ekipler, sabah erken saatlerde Karşıyaka'da yangına müdahaleye başladı. 60 itfaiye personeli ve 15 itfaiye aracıyla yangınla mücadelede yer alan İstanbul itfaiyesi, sahadaki çalışmalarına büyük bir titizlikle devam ediyor.

Çanakkale Eceabat'taki Orman Yangınına Müdahale:

İstanbul İtfaiyesi, önceki gün Çanakkale'nin Eceabat ilçesi Büyükanafarta Köyü çevresinde çıkan orman yangınının söndürülmesine de katkı sağladı. Yangının kontrol altına alınmasının ardından ekip İzmir'e doğru yönlendirildi.

İstanbul İtfaiyesi İzmir'de:

İstanbul İtfaiyesi, İzmir'deki yangına müdahale etmek üzere ilk olarak 7 itfaiye aracı ve 31 personelini gece yarısı İzmir'e gönderdi. Ardından ikinci ekip, 8 araç ve 29 personelle yine İzmir'e doğru yola çıktı. Çanakkale yangınında görev alan ekipler de İzmir'e doğru kaydırıldı. Toplamda 60 itfaiyeci, 2 öncü araç, 10 itfaiye aracı, 2 minibüs ve 1 kamyonetle İzmir'deki yangın söndürme çalışmalarına destek sağlıyor.

Soğutma Çalışmaları Devam Ediyor:

Yangının kontrol altına alınmasında büyük rol oynayan İstanbul İtfaiyesi, İzmir'de farklı noktalarda söndürme çalışmalarına devam ediyor. Özellikle zeytinliklerde yoğunlaşan ekipler, yangının tekrar başlamaması için soğutma çalışmalarını sürdürüyor.

Önceki Haber Bankalar İstanbul Depremine Karşı Acil Durum Planlarını Devreye Sokuyor
Sonraki Haber Düşük Fiyat Teklif Edilince 20 Ton Kavunu Ücretsiz Dağıttı
Benzer Haberler