İzmir'de Emeklilere Büyük Müjde: 1410 İşletmede %20'ye Varan İndirim!

İzmir'de Emeklilere Büyük Müjde: 1410 İşletmede %20'ye Varan İndirim!

İzmir'de SGK İl Müdürlüğü'nün yaptığı çalışma sonucunda, 1410 işletme emeklilere %10 ila %20 arasında indirim uygulanacağı duyuruldu. Bu indirimler yıl boyunca geçerli olacak.

Emeklilere Özel İndirim Projesi

SGK İzmir İl Müdürlüğü, emeklilerin sosyal hayata katılımını desteklemek ve refahlarını artırmak amacıyla bir çalışma başlattığını duyurdu. Bu kapsamda İl Müdürlüğü, çeşitli sektörlerden meslek odaları, kuruluşlar ve firmalar ile protokol imzaladı. Gıda, turizm, sağlık ve kişisel bakım gibi birçok alanda hizmet veren 1410 işletme, emeklilere %10 ila %20 arasında indirim uygulanacak.

SGK İl Müdürü Baydilli'nin Açıklamaları

SGK İl Müdürü Hidayet Baydilli, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 2024 yılını Emekliler Yılı olarak ilan ettiğini hatırlattı. Baydilli, "Meslek odalarımız, özel hastanelerimiz ve diğer kurumlarımızın desteğiyle emeklilerimize %10 ila %20 arasında indirim sunulmuştur. Katkılarından dolayı kurum ve kuruluşlara teşekkür ediyorum. Çalışmalarımız yılsonuna kadar devam edecek. Emeklilerimize daha iyi hizmet verebilmek için elimizden gelen tüm gayreti göstereceğiz" dedi.

Yıl Boyunca Geçerli İndirimler

Yapılan bu anlaşma ile emeklilere sunulan indirimler yıl boyunca geçerli olacak.

Önceki Haber Kapalıçarşı'da 500 Kuyumcuya Vergi Denetimi
Sonraki Haber Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz: "Bazı Şirketler Gerçekten Vergi Ödemiyor"
Benzer Haberler