Kadın ve Demokrasi Vakfı (KADEM), Girişimci Kadınları Destekliyor

Kadın ve Demokrasi Vakfı (KADEM), Girişimci Kadınları Destekliyor

KADEM'in bu yıl 8. kez düzenlediği "İnovasyonda Kadın Programı" kapsamında finale kalan 6 kadın girişimci, toplam 1 milyon TL ödül kazandı. Ödüller, Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı Zekeriya Çoştu ve İstanbul Valisi Davut Gül tarafından takdim edildi.

Kadın girişimcileri desteklemek amacıyla başlatılan bu programda, iki farklı kategoride finale kalan girişimciler ödüllerini aldı. Programa katılan kadınlara, şirket kurma ve projelerini geliştirme süreçlerinde ihtiyaç duyabilecekleri eğitimler verildi. Seçilen 6 başarılı girişimciye, belirtilen şartları yerine getirmeleri halinde toplam 1 milyon TL ödül verileceği açıklandı.

Törende konuşan KADEM Mütevelli Heyet Başkanı Sümeyye Erdoğan Bayraktar, kadın girişimciliğinin inovasyon sürecindeki önemine dikkat çekerek, bu programın Türkiye'nin geleceği için stratejik bir adım olduğunu belirtti. İstanbul Valisi Davut Gül ise, kadınların toplumdaki rolünü vurgulayarak, kadınların güçlenmesinin toplumun güçlenmesi anlamına geldiğini ifade etti.

Önceki Haber IPTV Üzerinden Derbiyi İzleyenler İçin Yasal Süreç Başlıyor: Cezalar Yolda
Sonraki Haber Ticaret Bakanlığı'ndan Ukrayna İddialarına Cevap
Benzer Haberler