Kültür ve Turizm Bakanı Ersoy'dan Instagram Yasağıyla İlgili Açıklama

Kültür ve Turizm Bakanı Ersoy'dan Instagram Yasağıyla İlgili Açıklama

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Ersoy, Instagram'a getirilen erişim yasağı hakkında bazı açıklamalarda bulundu. Bakan Ersoy, "Bu konu Ulaştırma Bakanlığımız tarafından takip ediliyor. Karşılıklı anlayışla kısa sürede çözüme kavuşacağını umuyorum. Tanıtım çalışmalarımız sadece Instagram ile sınırlı değil, birçok farklı platformda tanıtım yapıyoruz" şeklinde konuştu.

"Instagram Tanıtımın Küçük Bir Parçası"

Ersoy, tanıtım faaliyetlerinin sadece Instagram'a bağlı olmadığını, ulusal kanallar, YouTube, Twitter, yazılı ve dijital basın gibi birçok mecrayı da kullandıklarına dikkat çekti. "Tanıtımımız çok geniş kapsamlı ve çeşitli." diye ekledi.

Kariye Camii'ne Ziyaretçi Yönetimi

Kariye Camii'nin restorasyon sonrası ziyaretçi yönetim planı uygulanacağını belirten Ersoy, "Kariye Camii, UNESCO dünya miras listesinde yer alıyor. Çok fazla ziyaretçi kabul etmesi durumunda zarar görebilir. Bu nedenle, Cuma günleri sadece ibadet için açık olacak. Diğer günlerde ise belirli saatlerde ziyaret edilebilecek. Yabancı turistler için 20 avro giriş ücreti belirlendi, Türk ziyaretçiler ise ücretsiz olarak gezebilecek" ifadelerine yer verdi.

Önceki Haber İzmir'deki Notion Antik Kenti'nde 2400 Yıllık Altın Dolu Çömlek Bulundu
Sonraki Haber Tokatlı Üreticiden 17 Ton Karpuzu Ücretsiz Dağıttı
Benzer Haberler