Markette 100 TL, Tarlada Çürümeye Bırakılan Limonun Dramı

Markette 100 TL, Tarlada Çürümeye Bırakılan Limonun Dramı

Markette kilogramı 100 TL'ye kadar çıkan limon, tarlada para etmeyince Adana'da bir üretici tarafından çürümeye bırakıldı. Sosyal medyada paylaşılan görüntüler oldukça büyük bir tepki topladı.

Son dönemde fiyatı 100 TL'ye kadar ulaşan limon, tarım ürünleri arasında en çok dikkat çekenlerden biri haline geldi. Sektör temsilcileri limon fiyatlarındaki artışın çeşitli nedenlere bağlı olduğunu belirtirken, Adana'da çekilen ve sosyal medyada paylaşılan bir video geniş yankı uyandırdı.

"Bu Nimetin Hali Ne Olacak?"

Adana'da bir üretici, markette 100 TL'ye satılan limonun tarlada para etmemesi üzerine topladığı limonları tarlanın kenarına boşalttı. Metrelerce uzanan limon yığınları oluşturan üretici, bu durumu video kaydı yaparak sosyal medyada paylaştı. Videoda, "Bu limonun bu hale düşmesi neden gündem olmuyor? Yazık değil mi bu nimete? Ülkemizde bu limona muhtaç olanlar var ama burada, Adana'da limon para etmiyor" diyerek tepkisini gösterdi.

"Milli Serveti Ne Yapacağız?"

Açıklamasına devam eden üretici, "Kendi ağaçlarımızı kendi paramızla temizleyip limonu dışarı döktük. Bu milli serveti ne yapacağız? Bunun bir açıklamasını yapın. Artık gündeme getirin, milletin onca emeği var. Bunun mazotu, gübresi var... Bu niye bu hale geldi?" şeklinde konuşarak duruma çözüm bulunmasını istedi.

Önceki Haber 15 Temmuz'da İstanbul'da Toplu Ulaşım Ücretsiz Olacak
Sonraki Haber Yüksek Hızlı Tren Bilet Fiyatlarına Gece Yarısı Zammı Geldi
Benzer Haberler