SGK'dan Emeklilere Müjde: Yeni İnternet Sitesi ve Dijital Kimlik Kartı ile Özel İndirimler!

SGK'dan Emeklilere Müjde: Yeni İnternet Sitesi ve Dijital Kimlik Kartı ile Özel İndirimler!

Sosyal Güvenlik Kurumu'ndan (SGK) emeklilere özel yeni bir hizmet sunuluyor: Milyonlarca emekli için hazırlanan yeni internet sitesi “emekliler.gov.tr” erişime açıldı. Bu site sayesinde emekliler, kendilerine özel indirimlerden faydalanabilecekleri dijital kimlik kartlarını yaratabilecekler.

Dijital Kimlik Kartı Hazır

SGK'nın sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, Türkiye Yüzyılı emektarları için hazırlanan "Emekli Dijital Kimlik Kartı"nın müjdesi verildi. Açıklamada, "Emeklilerimize özel yapılan indirimler ve birçok fırsatlara https://emekliler.gov.tr adresi üzerinden erişebilirsiniz." ifadelerine yer verildi.

İndirimlere Ulaşmak Çok Kolay

Yeni dijital kimlik kartı, emeklilere çeşitli indirim ve fırsatlar sağlayacak. Site üzerinden oluşturulabilen kart, PDF formatında çıktısı alınarak kullanılabiliyor. Kartın üzerindeki QR kod ile emekliler, kendilerine özel indirimlerden kolayca yararlanabilecekler.

"Emekliler.gov.tr" internet sitesi üzerinden dijital kimlik kartının nasıl oluşturulacağına dair detaylı bilgilere ve videoya erişebilirsiniz. Bu yenilik sayesinde emekliler, birçok fırsatı dijital dünyada kolayca keşfedecekler.

Önceki Haber İBB'den 80 Bin Haneye Kira Desteği
Sonraki Haber Berber ve Güzellik Salonları Pazar Günleri Kapanıyor: Yeni Düzenleme Yürürlüğe Girdi!
Benzer Haberler