TOKİ Taksitlerinde Büyük İndirim: Müjdeyi Bakan Kurum Verdi

TOKİ Taksitlerinde Büyük İndirim: Müjdeyi Bakan Kurum Verdi

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, TOKİ konutlarında oturan ve ödemeleri devam eden vatandaşlara sevindirici bir haber verdi. Bakan Kurum, TOKİ taksit ödemelerinde yapılan yeni düzenlemeyi sosyal medya hesabından bildirdi.

TOKİ Taksitleri için Yeni Düzenleme

Bakan Kurum, daha önce TOKİ taksitlerinin memur maaş artışlarına göre düzenlendiğini, ancak bu kez TÜFE oranını referans aldıklarını iletti. Artış oranını %49 yerine %24 olarak belirlediklerini açıklayan Kurum, böylece taksit ödemelerinde vatandaşlara %50 oranında katkı sağladıklarını belirtti.

"Vatandaşımıza %50 Oranında Katkı Sağladık"

Kurum, "TOKİ konutlarında oturan ve ödemeleri devam eden yüz binlerce vatandaşımızı ilgilendiren önemli bir haberimiz var. TOKİ aylık taksitlerini memur maaş artışına göre düzenliyorduk. Ama bu kez TÜFE oranını referans aldık. Artış oranını %49 yerine %24 olarak belirledik. Böylece taksit ödemelerinde vatandaşımıza %50 oranında katkı sağlamış olduk. Hayırlı olsun" şeklinde ifade etti.

Bu yeni düzenleme, TOKİ konutlarında yaşayan ve ödemelerini sürdüren vatandaşlar için önemli bir mali rahatlama sağlayacak.

Önceki Haber 35 Yıllık Sanayi Devi Pakpen İflas Etti
Sonraki Haber Netflix Yaz Aylarına Kötü Başladı: Abone Artışı Yavaşladı, Reklamlara Yöneldi
Benzer Haberler