Ünlü Yönetmen Gani Müjde, Bodrum'daki Yüksek Fiyatlara Tepki Gösterdi

Ünlü Yönetmen Gani Müjde, Bodrum'daki Yüksek Fiyatlara Tepki Gösterdi

Başarılı yönetmen Gani Müjde, Bodrum'daki artan hayat pahalılığına dikkat çekti. Otopark ücretlerinin 800 TL'ye kadar çıktığını belirten Müjde, sıradan kebapçılarda 20 bin TL'lik hesapların ödendiğine dikkatleri çekti. "Balıkçıları saymıyorum bile. Temmuz ayı geçtikten sonra stagflasyon başlayacaksa, buradan başlar," dedi.

Bodrum'un Pahalı Yaşamı

Türkiye'nin popüler tatil beldesi Bodrum, yüksek konaklama, sahil ve yemek fiyatlarıyla gündemde yer alıyor. Bu duruma ünlü yönetmen ve senarist Gani Müjde de sosyal medya üzerinden tepki gösterdi.

Müjde'nin Paylaşımı

Gani Müjde, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Bodrum'daki fiyat artışlarına isyan etti: "Bodrum, ekonominin nereye gideceğinin küçük bir örneğini yaşıyor. 800 TL'lik otopark ücretleri. Yazlığı olanlar evlerinde yemek yiyor, ama restoranlara gidemiyor. Sıradan kebapçılarda 20.000 TL'lik hesaplar. Boş ama pahalı konaklama seçenekleri. Akşama kadar müzik çalan ve sadece garsonların eğlendiği pahalı plajlar. Tıklım tıklım dolu belediye plajları. İptal edilen konserler. Dolu sokaklar, boş mekanlar. Temmuz ayı geçtikten sonra stagflasyon başlayacaksa, buradan başlar."

Vatandaşların Yorumları

Müjde'nin paylaşımına yorum yapan vatandaşlar, bazı işletmelerin yüksek fiyatlarla birkaç gün içinde aylık cirolarını elde ettiklerini dile getirdi. Stagflasyon, ekonomide işsizlik artarken fiyatların da hızla yükseldiği bir durumu ifade eder.

Önceki Haber 2024 YKS Sonuçları Açıklandı: Tercih Süreci Başlıyor!
Sonraki Haber CHP Lideri Özel: "Bu Zam Değil, Emekliye İhanettir"
Benzer Haberler