Üzüm Üreticisinin İsyanı: "Bu Sene Çiftçiliği Bırakıyorum"

Üzüm Üreticisinin İsyanı:

Sakarya’da üzüm yetiştiren bir çiftçi, çektiği video ile artık tarıma devam etmeyeceğini açıkladı. Çiftçi, "Bu sene çiftçilik hayatımın son yılı. Artık üretim yapmayacağım" diyerek kararını açıkladı. Videoyu izleyenler ise duruma tepki göstererek, "Seneye meyve de sebze de yok. Buyurun cenaze namazına" yorumlarında bulundu.

Üreticiler Zor Durumda

Tarladan sofralara kadar birçok aracı ve maliyet kalemi yüzünden fiyatlar katlanarak artış gösteriyor. Bu durum, hem üreticiyi hem de tüketiciyi ekonomik olarak zor bir duruma sokuyor. Ürünlerini satmakta zorlanan çiftçiler, yaşadıkları sorunları sosyal medyada paylaştıkları videolarla dile getiriyor.

"Bu Yıl Son Yılım"

Sakaryalı üzüm üreticisi, yetiştirdiği üzümleri kamyonlara yükledikten sonra çektiği videoda, “Bu sene son senem, bir daha çiftçilik yapmayacağım” diyerek üretimi bıraktığını belirtti.

"Seneye Meyve Sebze Yok"

Videonun yayılmasıyla sosyal medyada büyük bir yankı uyandı. Kullanıcılar, "Seneye meyve de sebze de yok", "Çiftçiliği bırakan çok kişi var, seneye zor günler bizi bekliyor", "Tarım ürünlerinde yokluk ve pahalılık olacak" şeklinde endişelerini dile getirdi.

Önceki Haber Öğrencilere Burs Tuzakları: Dolandırıcılık Uyarısı
Sonraki Haber Tarihi Geçmiş Ürün Satan Market Şubesi Kapatıldı
Benzer Haberler