Yatırımcıların Yeni Favorisi: Gremse Altın! Karlılık Artıyor, Çeyrek Altının 10 Katına Ulaşıyor

Yatırımcıların Yeni Favorisi: Gremse Altın! Karlılık Artıyor, Çeyrek Altının 10 Katına Ulaşıyor

Çeyrek altının neredeyse 10 katı değerinde olan gremse altın, yatırımcılar için karlı bir seçenek haline geldiği kaydediliyor. 

FED’in faiz indirimleri, yükselen döviz kuru ve ons altındaki gelişmelerle birlikte altın fiyatları 2022’den bu yana sürekli bir artış gösteriyor. Birikimlerini korumak isteyenler ise kuyumcuların yolunu tutuyor.

Külçe altından gram altına kadar çeşitli seçenekler arasında altın yatırımı, özellikle küçük yatırımcılar arasında en çok tercih edilen araçlardan biri haline gelmiş durumda. Son zamanlarda ise yüksek değeri ve nadir bulunması nedeniyle gremse altın dikkat çekiyor.

Yatırımcıların Yeni Favorisi Gremse Altın

Özel bir altın türü olan gremse altın, çeyrek altının yaklaşık 10 katı büyüklüğünde. Nadir bulunması ve değeri ile dikkat çeken bu altın türü, yarım altının beş katı ve tam altının iki buçuk katı kadar büyüklüğünde. Gremse altın, yatırımcılar arasında büyük ilgi görüyor.

Gremse altın, diğer altın türleri gibi her zaman piyasada bulunmuyor ve fiyatıyla da oldukça dikkat çekiyor. Bu altının değerli olmasının başlıca nedeni, piyasada son derece nadir bulunması. Sürekli artan değeriyle gremse altın, cazip bir yatırım aracı olarak ön plana çıkıyor. 1 gremse altının anlık fiyatı ise 44.036,94 TL.

Önceki Haber "Emeklilere Önemli Uyarı: Beyanname Vermeyenler Maaş Alamayacak"
Sonraki Haber Maliye Bakanlığı Mobilya Sektörünü Mercek Altına Aldı: 53 Milyon Lira Ceza Kesildi
Benzer Haberler