Bu Gece Yarısından İtibaren Motorine 1 Lira 34 Kuruş Zam Geliyor

Bu Gece Yarısından İtibaren Motorine 1 Lira 34 Kuruş Zam Geliyor

Brent petrol fiyatlarındaki dalgalanmalar ve döviz kurundaki değişiklikler, benzin ve motorin fiyatlarını etkilemeye devam ediyor. Bu gece yarısından itibaren motorine 1 lira 34 kuruş zam geleceği bekleniyor. Bu artışla birlikte motorinin litresi, İstanbul'da 40 lira 55 kuruştan, Ankara'da ise 41 lira 60 kuruştan satışa çıkacak.

Büyük Zam Yolda

Bu gece yarısından itibaren uygulanacak olan zamla motorin fiyatları İstanbul'da 40,55 TL, Ankara'da ise 41,60 TL olacak. Artan fiyatlar, özellikle araç sahiplerini zor duruma sokacak gibi duruyor.

EPGİS'ten Fiyat Duyurusu Kararı

EPDK'nın (Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu) fiyat değişimlerini açıklayan tek sendika olan EPGİS (Enerji Petrol Gaz İkmal İstasyonları İşveren Sendikası) hakkında suç duyurusunda bulunmasının ardından, EPGİS dava süreci sonlanana kadar akaryakıt fiyat değişimlerini vatandaşlarla paylaşmayacağını da duyurmuştu. Bu nedenle, fiyat değişiklikleri hakkında resmi açıklamalar gelmeyebilir.

Vatandaşlar, brent petrol fiyatlarındaki ve döviz kurlarındaki değişiklikleri takip ederek, benzin ve motorin fiyatlarında yaşanabilecek dalgalanmalara karşı hazırlıklı olmalı.

Önceki Haber Sigara Fiyatlarına Büyük Zam Geliyor: En Ucuz Sigara 66 TL Olacak
Sonraki Haber Yeni Tarifeler Belli Oldu
Benzer Haberler