Manisa'da "Halk Ekmek" Projesi Başlıyor: Ekmek 5 Lira, Su 1 Lira

Manisa'da

Manisa Büyükşehir Belediyesi'nin sosyal belediyecilik anlayışıyla hayata geçirdiği "Halk Ekmek" projesi başlıyor. Proje, ilk olarak Yunusemre ilçesinde pilot uygulama olarak başlayacak ve zamanla 17 ilçeye kadar yayılacak. Belediye Başkanı Ferdi Zeyrek, "Söz verdiğimiz gibi su 1 lira, ekmek 5 lira olacak," dedi.

Proje Detayları

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Yunusemre Belediyesi ile yaptığı protokol sayesinde Yunusemre'de Halk Ekmek satışına başlayacak. Bu proje, ilerleyen dönemlerde diğer 17 ilçeye de yayılacak.

Başkanların Açıklamaları

Başkan Ferdi Zeyrek, Yunusemre Belediye Başkanı Semih Balaban ile Halk Ekmek projesi için bir protokol imzaladı. Zeyrek, "Su 1 lira oldu, ekmek de 5 lira olacak. Halkımıza sağlıklı ve uygun fiyatlı ekmek sunacağız. İlk olarak Yunusemre'de başlatacağımız bu projeyi, 17 ilçemize de yayacağız. Sosyal belediyeciliğin önemli bir parçası olan Halk Ekmek projesinin ardından Kent Lokantası ve Halk Mandıra projelerini de hayata geçireceğiz," şeklinde konuştu.

Yunusemre Belediye Başkanı Semih Balaban ise, "Bugün güzel bir protokole imza atmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Başkanımız sözünü tutuyor ve Halk Ekmek projesini Yunusemre'de başlatıyor. Bu hizmetten dolayı Halk Ekmek üretiminden ve satışından çekiliyoruz. Büfelerimizi Büyükşehir Belediye Başkanımıza devrediyoruz ve her konuda destekçisi olacağız," diye konuştu.

Önceki Haber Altın ve Doların Güncel Durumu
Sonraki Haber Arçelik ve YongaTek, Yerli Çip Tasarımına Başladı
Benzer Haberler