Bakan Şimşek Londra'da Yatırımcılarla Buluşuyor

Bakan Şimşek Londra'da Yatırımcılarla Buluşuyor

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, yurt dışındaki yatırımcı toplantılarını Londra'da sürdürmeye devam ediyor. Şimşek, bugün başlayan ve cuma gününe kadar sürecek olan temaslarında, portföy yatırımcıları, küresel yatırım fonları ve kredi derecelendirme kuruluşlarıyla bir araya gelecek.

Toplantılar, yatırım bankaları JP Morgan, Deutsche Bank ve Dome Group tarafından düzenleniyor. Şimşek, bu kapsamda yüzlerce yatırımcı ile buluşarak, Türkiye ekonomisindeki son gelişmeleri ve ekonomi programını iletecek.

Ayrıca Bakan Şimşek, dünyanın önde gelen düşünce kuruluşlarından Chatham House'un Londra Konferansı'na da katılarak, burada Türkiye ekonomisini ve gelecekteki planlarını paylaşacak. Göreve geldiği günden bu yana Avrupa, Orta Doğu ve ABD'de çeşitli yatırımcı toplantılarına katılım sağlayan Şimşek, Türkiye'nin ekonomik programını ve yatırım fırsatlarını tanıtma yolunda devam ediyor.

Mehmet Şimşek'in Yatırımcı Toplantıları

Bakan Şimşek, göreve geldiği günden bu yana Avrupa, Orta Doğu ve ABD'de yatırımcı toplantılarına katılarak, Türkiye'nin ekonomik programını ve yatırım fırsatlarını uluslararası yatırımcılara tanıtmaya devam ediyor.

Önceki Haber Sahillerde Sıkı Denetim Dönemi Başlıyor
Sonraki Haber CHP'nin Gölge Bakanı Karatepe, Mehmet Şimşek ile Görüşecek
Benzer Haberler